• Zielona Góra, ul.Osadnicza 6   
  • +48 68 321 36 04
  • Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
  • Zaloguj
  • Pokaż zamówienia
  •     Pokaż koszyk


CLAROUGE 100g

Chwilowo brak
962190.jpg

Symbol : 962190
ZMIĘKCZAJĄCY I STABILIZUJĄCY ŚRODEK DO
CZERWONEGO WINA NA BAZIE BIAŁKA JAJECZNEGO
Cena sprzedaży 16,00 zł
Cena sprzedaży bez VAT 13,01 zł
Rabat

Preloader
ZMIĘKCZAJĄCY I STABILIZUJĄCY ŚRODEK DO CZERWONEGO WINA NA BAZIE BIAŁKA JAJECZNEGO
Właściwości: Ultra czyste białko jajeczne, żelatyna zwierzęca, farmaceutyczny bentonit, krzemionka.
Zastosowanie: Specjalnie opracowany kompleks klarujący do czerwonych win. Zwiększa właściwości organoleptyczne win dając wrażenie miękkości wina na podniebieniu. Nadaje się do użytku w winiarstwie.
Dawkowanie: 6- 50 g/hl ( w zależności od pożądanego efektu)