OKOWITA, PRZEPALANKA I NALEWKI
Symbol : 182045
autor: Andrzej Fiedoruk
strony: 280
rok wydania: 2009
Okowita, przepalanka i nalewki Andrzeja Fiedoruka – kompendium wiedzy o alkoholach, z uwzględnieniem zarówno historii ich wytwórczości, spożycia, jak i bogactwa zachowanych w literaturze i ustnych przekazach przepisów.
Dowiemy się zatem, jak powstawały poszczególne gatunki alkoholu (likier, armaniak, koniak, calvados, whisky, gin, rum...), które z nich preferowali nasi przodkowie i z jakich składników najczęściej przyrządzali alkohole.
strony: 280
rok wydania: 2009
Okowita, przepalanka i nalewki Andrzeja Fiedoruka – kompendium wiedzy o alkoholach, z uwzględnieniem zarówno historii ich wytwórczości, spożycia, jak i bogactwa zachowanych w literaturze i ustnych przekazach przepisów.
Dowiemy się zatem, jak powstawały poszczególne gatunki alkoholu (likier, armaniak, koniak, calvados, whisky, gin, rum...), które z nich preferowali nasi przodkowie i z jakich składników najczęściej przyrządzali alkohole.
Cena sprzedaży 35,00 zł
Cena sprzedaży bez VAT 33,33 zł
Rabat
Opis
autor: Andrzej Fiedoruk
strony: 280
rok wydania: 2009
Okowita, przepalanka i nalewki Andrzeja Fiedoruka – kompendium wiedzy o alkoholach, z uwzględnieniem zarówno historii ich wytwórczości, spożycia, jak i bogactwa zachowanych w literaturze i ustnych przekazach przepisów.
Dowiemy się zatem, jak powstawały poszczególne gatunki alkoholu (likier, armaniak, koniak, calvados, whisky, gin, rum...), które z nich preferowali nasi przodkowie i z jakich składników najczęściej przyrządzali alkohole.