Zapraszamy na profesjonalne szkolenie winiarskie, które odbędzie się w dniu 18.06.2018 (poniedziałek) w stolicy polskiego winiarstwa - Zielonej Górze. W przepięknym otoczeniu winiarskiego hotelu Grape Town Hotel przedstawione zostaną aspekty stabilizacji wina w tym jak zmniejszyć ilość używanego SO2 oraz jak dobrać drożdże do swojego wina. Szkolenie prowadzić będzie enolog firmy BS Vinarske Potreby z Czech inż. Miloš Vidlář. Będzie również okazja na zadawanie pytań jak i doradztwa.
Zapewniamy tłumaczenie, materiały szkoleniowe, przerwy kawowe, obiad oraz darmowy parking.
DLA UCZESTNIKÓW SZKOLENIA RABAT W NASZYM SKLEPIE INTERNETOWYM
!!! Liczba miejsc ograniczona !!!
BILETY DO NABYCIA TYLKO ELEKTRONICZNIE DO 17.06.2018 włącznie
Przygotuj się do sezonu i zadbaj o swoje wino uczestnicząc w szkoleniu